Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.09.2009
Belediyespor Başkanı Demir'Hentbol da altyapıya önem vereceğiz'


Belediyespor Başkanı Demir:
"Hentbol da altyapıya önem vereceğiz"


       Belediyespor Başkanı Nihat Demir, düzenlediği basın toplantısında Belediyespor hentbol takımının maddi imkânsızlıklar nedeniyle liglere katılamayacağını söyledi

       Başkan Demir, bu kararı alırken çok zorlandıklarını ve üzüldüklerini belirterek, "Belediyespor yönetimi olarak göreve gelirken bu konuda kesinlikle önyargılı değildik.. Geldiğimiz zaman 600 milyarlık bir borç tablosuyla karşılaştık. Bu borcun hemen hemen tamamı bayan ve erkek hentbol takımlarına idi. Belediyespor sadece hentbol spor kulübü olmuştu. Bu tablo karşısında önce bayan takımının kapatılmasını kararlaştırdık. Erkek takımı için de borçların ödenmesi ve yeni kaynak arayışına girdik. Sağ olsun sayın belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve yöneticilerimizin katkılarıyla bir kısım borçları ödedik. Ama yeterli olmadı. İmkânlarımızı sonuna kadar zorladık. Gerek mevcut borçlar, gerekse de önümüzdeki sezon 250-300 milyarlık masraf bizi düşündürdü. Bu ekonomik şartların diğer branşlara da zarar vereceği düşüncesiyle, İstemeyerek de olsa, üzülerek de olsa erkek hentbol takımını da ligden çekme kararı aldık. Olmayan bir parayı harcama lüksümüz yoktu. Ancak, hentbol branşını kapatmadık. Altyapıya önem vererek devam ettireceğiz. 2011 Olimpiyatlarına genç ve dinamik bir hentbol takımı ortaya çıkaracağız." Dedi

       Belediyespor Başkanı Nihat Demir Basın toplantısının ardından Avrupa 3. sü olan Belediyespor Güreşçisi Ali Kara ile Antrenörü Mustafa Şahin'e altın hediye etti. Başkan Demir, ferdi sporlara maddi ve manevi olarak daha fazla önem vereceklerini söyledi.

       Belediyespor Başkan Yardımcısı Necati Atmaca da, başarılı sporcu ve hocasını kutlayarak, bu sayının artması için Belediyespor olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

       Belediyespor güreş Antrenörü Mustafa Şahin de Trabzon'un amatör sporda Türkiye'nin lokomotifi olduğunu belirterek, ancak ne yazık ki Belediye dışında amatör salon sporlarına yeterli önemin verilmediğini söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 2081

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com